Gastenboek

Onderstaand vindt u recent geschreven reacties.

Bericht schrijven

Rogier Maat | 28-09-2022

Cv ketel stuk en moest een nieuwe printplaat hebben. Nieuw dik €200 hier 2e-hands €50. Dat is het proberen waard. Besteld met versturen maar bedacht mij de volgende ochtend en wilde het graag ophalen. Geen probleem. Eenmaal aangekomen lag het artikel klaar en kreeg zonder te vragen de verzendkosten terug. Eenmaal thuis gemonteerd en de ketel doet het weer. Kortom, prima en snel afgehandeld.

Peter Mat | 23-09-2022

Bijzonder goed geholpen, na montage van een besteld onderdeel , Ging er iets mis, RNR stuurde me gratis de nieuwe borgplaat op. Waar vind je nog zo’n service !!

Mark & Lizanne | 23-09-2022

Het pakket is binnen, waarvoor hartelijk dank! Het is een nette tank! Nu nog even uitzoeken hoe ik m goed aan kan sluiten, maar dat komt vast goed. Groeten Mark

Jurriaan Penning | 14-09-2022

Goedemiddag, De ketel doet het weer, het was uiteindelijk toch de print. Ontzettend bedankt voor de goede service!!!! Met vriendelijke groet Jurriaan Penning Uit Dronten

RonJ | 06-09-2022

Als dank voor jullie prima service heb ik onderstaand bericht als Google-review gepost: Een Itho-Daalderop RFT zender gekocht, nieuw in de verpakking, voor de helft van de gangbare prijs. Zeer snel en keurig geleverd, inclusief garantiekaart en factuur. Dit is een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Groet uit Hoofddorp.