Over ons

Wat begon als een hobby is uitgebloeid tot een mooie onderneming. 

In mei 2014 is RNR Handelsonderneming opgericht met als doel voor ogen, mensen helpen, eerlijk zaken doen, gastvrijheid uitdragen, goede service bieden en vooral “Tevreden klanten”.

Net als de grote jongens is RNR Handelsonderneming begonnen vanuit een schuur, maar naarmate het bedrijf groeide had RNR Handelsonderneming behoefte aan een grotere ruimte. Vandaar dat RNR nu gevestigd is op Winkelerzand 12a.

 

Raymon & Rebecca

Raymon is jaren werkzaam geweest als vrachtwagenchauffeur in de metaalindustrie, maar zijn interesse voor cv ketels begon vanaf jongs af aan. Hij kreeg namelijk een cv ketel van zijn vader om te slopen en vervolgens in te leveren bij de oudijzerboer om zijn eigen zakcenten te verdienen. Later ontwikkelde zijn interesse voor cv ketels naar een hobby, waardoor hij niet weg te slaan was uit zijn schuur. Ontelbare dagen werden daar besteed aan ketels demonteren, onbruikbare/bruikbare onderdelen te scheiden en oud ijzer in te leveren. Het duurde niet lang voordat zijn werkplaats en een deel van zijn terrein in beslag werd genomen door deze uit de hand gelopen hobby. Je zou denken dat zijn vriendin gillend gek zou zijn geworden, maar het tegendeel werd bewezen. Zij hielp regelmatig mee, leerde snel en binnen de kortste keren had ook zij de “ketelkoorts”.

 

Rebecca een bezig bijtje die absoluut niet stil kan zitten en oorspronkelijk uit de bloemen en planten sector kwam. Ze had zich nog nooit bezig gehouden met verwarmingsketels en oud ijzer maar leerde Raymon kennen. Op het eerste gezicht dacht zij OMG wat voor een hobby heeft deze man. Overal lagen ketels op het plein en in de schuur, hij leek wel een oudijzerboer met een mooie siertuin. Ondanks die gedachten weerhield dat haar niet om Raymon te leren kennen. Naarmate ze veel tijd samen doorbrachten gaf Raymon zijn passie Rebecca ook tintelingen in haar handen om te helpen. Van het een kwam het ander en uiteindelijk was Rebecca ook niet weg te slaan uit de werkplaats.

 

Het ontstaan van RNR Handelsonderneming

Voordat de handelonderneming tot leven kwam begonnen Raymon en Rebecca met het verkopen van bruikbare onderdelen via Marktplaats. Ze merkten al gauw dat er veel vraag was naar de onderdelen die ze aanboden. Waardoor Rebecca na enige tijd haar baan op heeft gezegd om zich volledig hierop te kunnen concentreren. De zaken verliepen goed en na een half jaar waagde Raymon ook de spong. Hij zei zijn baan op om samen met Rebecca het avontuur aan te gaan. Tot de dag van vandaag hebben zij beide geen spijt van de keuze die ze hebben gemaakt.

 

“Wij zijn ons ervan bewust dat het is dankzij onze klanten dat wij dit fantastische werk kunnen doen.”

- Raymon & Rebecca

 

Het team

Met zijn tweeën begonnen maar ondertussen hebben Raymon en Rebecca een heel team achter zich staan. Een team dat vaak verward wordt voor een familie. Jongens meiden mannen en vrouwen, het team van RNR heeft ze allemaal. Zelfs in een wereld gedomineerd door mannen heeft RNR Handelsonderneming een gemengd team kunnen opzetten.

Vele handen maken licht werk, een gezegde dat het team in het hart heeft zitten.